A verseny célja: Verseny lehetőség biztosítása minden teniszezőnek Jászapáti vonzáskörzetében a megyei - országos bajnoki szezonok között a nyári időszakban.

A verseny célközönsége: elsősorban megyei szintű játékosok, kezdők, fiatalok, és senior játékosok akik még egyéniben is szeretnének versenyezni bajnokság keretében.

A verseny pontozása: első évben korlátozott számú nevezést fogadunk el. Egy körben mindenki játszik mindenkivel egy két nyert szettig tartó meccset és pontokat gyűjt. 2-0 szett: 3 pont, 2-1 szett: 2 és 1 pont. A bajnokság végén lesz egy bajnok, és az első három helyezett díjazásban részesül. A következő évben felső - alsó ház elosztást tervezünk.

A verseny helyszíne: A Jászapáti VSE tenisz szakosztálya biztosítja a 3 salakpályát, előre lefoglalt időpontokban, akár esti lámpafényes időpontokban is. Viszont ha a játékosoknak kedvezőbb más helyszín (pl két jászberényi játékos inkább Jászberényben játszik egymással), akkor természetesen ez engedélyezett a szervezőket értesítve a meccsről.

A verseny időszaka, időpontjai lebonyolítási módja: Az induló létszám elérését követően kisorsoljuk a fordulókat. A fordulók június elejétől agusztus végéig tarthatnak. A meccsek időpontjai nem lesznek megkötve, viszont az adott fordulónak lesz egy utolsó lejátszási határideje, hogy elkerüljük a végtelen csúszásokat.
A meccsek lehetnek bármikor szabadon választva Jászapátin a pálya foglaltságot figyelembe véve, melyet weboldalon ellenőrizhetnek a játékosok, és előre, online foglalhatnak maguknak időpontot.

A szervezők biztosítják a verseny folyamatos online menedzselését, webes nyomonkövethetőségét, email értesítéseket, és természetesen a pályákat a szociális helységekkel. Labdát a játékosoknak kell önmagunkank biztosítani, amit egymás között egyeztetnek.

Nevezési díj: a verseny fő célja a tenisz sport népszerűsítése és egy új versenyzési lehetőség biztosítása a régió teniszezőinek, nem a profit szerzés. Viszont egy minimális pálya használati, karbantartási, rezsi díjat (pl világítás) fedező nevezési díjat tervezünk.

Pálya foglalás:
http://jaszapativse.hu/teniszpalyak-foglalasa-naptar


További info a szervezőkél:
Lencse Attila: 06-20-779-3277
Maczky-Kő Benedek: 06-70-703-7391